måndag, mars 23

Helgen i bergen

Så har den perfekta helgen passerat! Vi har haft trevligt sällskap, vackert väder, barnen har trivts bra ute hela dagar och färgen har bättrats på i ansiktet. ;-) Lördagen bjöd på sol, moln och vind men trots att vi var lite småfrusna den dagen stannade vi ute till middagstid. Platsen vi stannat på hade en superrolig pulkbacke där farten till och med kittlade i föräldrarnas magar!


Söndagen bjöd på strålande sol och endast ett par minusgrader, vi kunde inte låta bli att stanna kvar längre än planerat trots att det är 30 mils bilväg hem. Denna dag åkte vi upp på fjället och stannade i en ravin där vi var välskyddade från eventuell vind. Snön bar tyvärr inte oss vuxna lika bra som barnen och när vi sjönk så sjönk vi ned till höften, detta är svårt att ta sig upp från! :-) Det blev mycket skoterkörning och pulkåkning, kebab i pitabröd bjöds till lunch sedan lite kaffe och kaka. Det här är livet tänkte vi nog alla!3 kommentarer:

Anonym sa...

Åh ni verkar ha haft en helt fantastisk helg!! Så underbart!Vi ses väl på onsdag? Kram Lina

Anonym sa...

Härliga bilder från fjällen. Men finaste kortet är på Noah med snygga sol-glasögon och röda kinder. Gullunge! Vi har haft en bra helg i Dundret - trevligt sällskap, super-fina backar och helt okej väder. Mycket slalom-åkning med två intensiva dagar i backen. Hoppas vi kan ses snart. Puss och kram till barnen från faster Magdalena

Anonym sa...

Tack för en fantastiskt trevlig helg. Det var så kul att få vara tillsammans... Och vilka fina barn ni har, men det visste vi ju redan!!! Nu är det här en tradition! Eller hur?

Kram Ester m fam