fredag, mars 6

Fonddörr

Nu har vi tagit en premiärdusch inom våra glasväggar med ett härligt ickeläckande duschmunstycke. Vårt tidigare lilla duschutrymme var inklämt mellan badkar och vägg med cirka 0,25 kvadrat att röra sig på och med ett duschdraperi som varje gång man kom för nära klistrade sig mot kroppen, vilket inte bara var en gång/dusch... Nu har vi hela 0,64 kvadrat att utnyttja och det är otroligt stor skillnad! =) Hade vi bott i ett annat typ av hus (alltså inte ett gammalt, timrat hus från 1901) med släta innerdörrar skulle jag gärna ha använt någon av dessa fonddörrar, finns att beställa från Inreda.com.
Min alldeles egen klädkammare, alternativt Walk in closet (låter lyxigare än det är!) ska bli mitt eget lilla projekt att fräscha upp med mycket målarfärg och nytt golv. Men jag tror det får bli höst igen innan jag ger mig in på det...
Trevlig helg till er alla!

3 kommentarer:

Sofi sa...

trevlig helg på er också! Ska bli kul att se resultatet av badrummet. Kom just hem från en trevlig tjejkväll i Blåsmark, imorgon är det kalas igen. Vi får ta och synas snart!

Anonym sa...

Tack för ännu en trevlig dag igår och tack för att ni tog hand om mig och barnen i gårkväll. Vilket härligt badkar ni har!

Kram Ester

Anonym sa...

Åh så fin hemsida du har!! Och fint har ni det oxå i huset!

Kram Anette