torsdag, mars 12

Djupt personligt

Tror jag är inne i ett il av "ingenting jag gör/säger duger". Denna insikt slog mig idag efter att ett litet reportageteam varit hemma hos oss. Journalisten Birgitta Wiik-Lindvall, fotografen Linda Wikström och filmaren Mia var verkligen supertrevliga! De gjorde ett hemmavid reportage här. Hoppas att de har överseende för lilla nervösa jag som knappt kunde svara på frågor om mitt eget liv och kände mig som en obekväm idiot framför filmkameran. Hur som helst så tror jag att min oro inför detta besök grundar sig i min osäkerhet på allt jag gör just nu. En jobbig känsla...Storebror fastnade för Linda och ville helst inte att jag skulle komma och avbryta deras kafferep i hans rum - "mamma du fåj inte vaja häj" fick jag höra. :) Det ska i alla fall bli mycket intressant att se vad Birgitta fick ihop denna gång och grymt jobbigt att se sig själv på tv! Jag var så sugen att se på alla bilder fotografen Linda tog men jag tordes inte fråga, får ju se ett urval i Norrbottens-Kurirens helgbilaga om några veckor.

6 kommentarer:

Jennie sa...

Men oj så himla spännande. Filmade de för kurirens hemsida eller? De har många bra reportage i den bilagan, det ser jag fram emot att läsa!

Catta sa...

Så läckert att du har "öppnat upp" ditt hem! Det blev alldeles säkert bra ska du se. Var kan jag se filmen?? *Nyfiken* Kram C

signerat S/K sa...

Du är bra Anna!

Simon Jonsson

Huset vid Kullbacken sa...

Jennie: Det är nästan olidligt spännande! Den lilla filmen kommer att visas på 24 Norrbotten, inte alla som får in den kanalen har jag hört. Jag gruvar en hel del inför publiceringen...

Catta: Som sagt ska jag visas upp i 24 Norrbotten men vill helst inte att någon ska se det, läs tidningen istället! ;)

Simon: TACK!!

Anonym sa...

Anna, det är klart att det inte är lätt att bli filmad, det är ju så ovan situation, men du får inte tveka på om du duger, du är ju jätteduktig på alla sätt oc vis och betyder så mycket för många... men kom ihåg att även de dagar du presterar lite sämre så finns det en som älskar dig över allt annat... (Jesus, för dem som inte förstod det)

Ser fram emot morgondagen, både shoppingen men mest för att bara få umgås och prata...

Kram Ester

Anonym sa...

Det gick jättebra med filmandet, du pratade naturlugt & avslappnat!
Trevlig helg!
/Birgitta
www.lyckligagatans.blogg.se