måndag, mars 2

Det här med ålder

Vi hade ett livligt och mycket roligt kalas här idag! Födelsedagsbarnet sov gott hela tiden så hennes mamma fick 'offra sig' att öppna alla paket (trots min ålder är jag onödigt förtjust i just paketöppning), självklart fick de äldre barnen hjälpa till! ;-) Tack våra kära vänner för alla fina presenter!
På tal om min ålder, på grund av min diabetes behöver jag med jämna mellanrum skicka in ett läkarintyg till vägverket (osäker på att det är dit det ska skickas...) så de får se att jag inte har några komplikationer i min sjukdom, vartefter jag får behålla mitt körkort. Detta jag gjorde och döm om min förvåning när det står att jag haft diabetes sedan 1889! Givetvis ett lätt tryckfel men det lät gammalt, det är tur jag inte har åldersnoja.För er som är intresserade av vårt badrum kom äntligen duschväggarna idag! Nu väntar problemet att montera dem men det fixar nog min handyman tillslut.

2 kommentarer:

Anonym sa...

Tack för ett trevlig kalas igår! Ni har det så fint och inbjudande!!! Hoppas få se lite mer av Agnes nästa gång vi ses bara... Försök att inte jobba ihjäl dig inför besöket av pressen. Kram Lina

Huset vid Kullbacken sa...

Lina - Tack för de orden! =)Jag skjuter upp alla måsten och gör ingenting istället, borde verkligen ta tag i gardinbytet nu...