tisdag, februari 10

Vill ha!

Jag lovade mig själv att detta inte skulle bli en blogg för att visa upp allt jag skulle vilja köpa och äga men när man kollar runt här på stora internet är det svårt att inte drömma lite...
Titta så mycket fint som finns på Rusinnet!

Hur roligt skulle inte alla barn ha i denna borg som är av märket VeraVera?

En ställning för barnmatsburkar, vem kan leva utan en sådan? ;)
Söta kläder, kjolen från Babushka och klänningen från Lucky Wang.

Denna spis som även finns i blått skulle passa så bra i barnens lekstuga, när den väl blir upprustad (av mig, min älskade man ska få vila en stund). Jag är riktigt sugen att få till den invändigt och har en massa idéer!

Kila design gör smycken av porslin främst från 40-60-talet vilket blir så läckert, skulle vilja ge både min mamma och min svärmor någonting därifrån. Det säljs ett fåtal Kilasmycken i stadens museum men sist jag kollade fanns det nästan ingenting, tur då att de går att hitta på annat sätt!
Bilder tagna från Russinnet.

Inga kommentarer: