onsdag, februari 4

Uppdatering badrumsrenovering

Vilket busväder vi har fått med både mycket snö och vind! Jag som hade tänkt ut på förmiddagen med barnen, men i och för sig kan vädret vända och bli en klar och solig vinterdag som det har varit tidigare i veckan.

Här ska ni få se vad som hänt i vårt badrum på sistone. Min pappa och min man har slitit hårt i en vecka (endast kvällarna), i detta fall säger inte bilden mer än tusen ord! De har gjort en massa jag inte förstår mig på, t.ex. reglat, lagt glespanel, lagt ut golvvärmeslingorna + plåten under, gips, nytt avlopp och annat i den kategorin, m.m.

Ni ser väl skillnaden?
(Kanske inte så inspirerande bilder men det kommer bara att bli bättre!)

FÖRE

EFTER

Skorna nedan har sett sina bättre dagar men detta är kanske ännu ett bevis på hur hårt arbetande min kära, kära make är! :)

Foto: Mina egna

Inga kommentarer: