fredag, februari 27

Ordmoln

Det finns en sida där man kan skapa sina egna ordmoln. Man skriver in en massa ord, i mitt fall barnens namn, deras positiva och mindre positiva egenskaper, sedan väljer man färg, teckensnitt och ungefär hur orden ska ligga. Jag har äntligen fått det till att bli, tog barnen och åkte till min sponsor som har tillgång till en fin färgskrivare. Det blev mycket spring mellan dator och skrivare innan jag blev nöjd så tack för hjälpen S!
Är du sugen på att göra ett eget ordmoln testa här.

När jag ändå skulle ta en bild på det färdiga resultatet fotade jag några extra. Här får ni se Lillasysters lilla alkov som ligger i direkt anslutning till vårt sovrum med en dörr emellan.

4 kommentarer:

Pernilla sa...

Så fint ordmolnet blev! Det är dags för mig att göra ett till lillebror också minsann tror jag
:-).

Trevlig helg!

Jennie sa...

Oj vilket mysigt rum hon har och ordmolnet var ju hur fint som helst. Önskar vi hade ett rum till lillen... snart kanske. Trevlig helg!

Anonym sa...

Klickade på din sponsor och fick upp en bild på en riktigt snygg man... Hur kan du ha såna kontakter???

/Ester

Huset vid Kullbacken sa...

Ester - tur jag känner dig annars hade de där ordmolnen aldrig blivit av! ;)