tisdag, februari 3

Mina coolisar


Idag sprang jag (bokstavligt talat!) på stan samtidigt som barnen sov/lekte hos deras mormor. Gick på Kappahl bara för att ta en snabbtitt (min kära mor ger mig alltid deras 25% rabattkuponger) och mot all förmodan hittade jag enligt mitt tycke supercoola jeans, ett par åt dem var!
Ursäkta de kassa bilderna men under tidspress med en kompaktkamera lyckas jag tydligen inte bättre...

"Stå stilla underbara barn!"Ett annat ärende jag skulle hinna med idag var att införskaffa garn. Nej. Jag ska inte sticka någonting själv ;) Min kusin Maria beställde en s.k. "Åremössa" av Kära farmor vilken jag gillade skarpt. Farmor är otroligt flink med stickorna så snabbt ska hon även sticka likadana åt mina barn och mig! Här är garnet, det gröna ska Storebror få, petrol till Lillasyster och brunt till mig.

Foto: Mina egna

2 kommentarer:

caroline sa...

hej vännen, ja visst vart bilderna bra! nu ska vi bara få det sålt också!!! skitfina jeans.. skulle vilja ha samma som Agnes till Noelle. var dom dyra?

När är det lilla A fyller 1? har hon börjat gå än? vi åker till stockholm imorgon bitti. Sitter och väntar på att Micke ska komma hem från Frankfurt nu inatt så vi hinner kramas lite innan vi far igen.. hur länga har du tänkt att vara mamma ledig? jag är inte sugen på att gå tillbaka vill hitta på något nytt!! jag ringer när vi kommer hem igen kram kram c

Anonym sa...

Jeansen var verkligen snygga, vilken tur du hade! Det var en rolig dag idag, men full rulle... speciellt på bönegruppen hos Malin! I morgon blir det en lugn dag hemma för oss. Vi hörs!

Kram Ester