söndag, februari 1

Inspiration


Just hemkommen från ett Me and I party hos Caroline, så roligt få träffas en snabbis igen C.! Självklart blev jag sugen på ett antal plagg bl.a. dessa jeans till Storebror och en scarves till Lillasyster, ev. någon tröja och klänning också...På detta party hade en tjej köpt en supergullig mössa till sin son från sygryn, ett märke som drivs av en mammaledig textillärare som använder sig av gamla retrotyger eller nya ekologiska tyger. Man kan maila till henne för att beställa plagg av antingen hennes eller sina egna tyger och varför sy själv när det aldrig blir särskilt bra? (Talar för mig själv...)


Nu vill jag också ta tillfället i akt att tacka för maten Sofi och Andreas!! Tack för att ni "förbarmade" er över barnen och mig idag medan mannen fick slita i badrummet! De bjöd på en otroligt god tacogratäng som jag helt klart ska börja använda i min veckomatsedel, nu kanske den matsedeln kan räcka för en hel vecka! Sov gott allihop!

Foton: Me and I och Sygryn

5 kommentarer:

Sofi sa...

Tack själv för sällskapet! Hoppas inte storebror fick men för livet. En anledning till att komma oftare så att han får vänja sig vid vår nya familjemedlem! Kanske på onsdag, jag har iaf fyllt frysen lite ikväll! Kram

Huset vid Kullbacken sa...

Perfekt Sofi mera fika, jag behöver verkligen äta upp mig!;) N. har berättat om sin upplevelse för sin pappa men jag tycker det låter mildare nu än vad det var. Vi kommer gärna på onsdag! Kram

caroline sa...

Halloj Anna.. tack för att du kom super trevligt, synd bara att vi inte hann att prata så mycket.. jag och tjejerna kommer förbi er så fort vi kommer hem från mormor!

kram på er

Jennie (som har Melker m mössan) sa...

Carro tipsade mig om din blogg, väldigt trevlig måste jag säga, den ska jag genast prenumerera på!

Huset vid Kullbacken sa...

Jennie, så roligt att du gillar min blogg! Hoppas det är ok att jag tipsade om Melkers mössa som han var så ootroligt söt i! :)