fredag, februari 6

Ett rum för Storebror

Nu fick jag äntligen en liten lucka att ta fram kameran och fota Storebrors rum efter att vi fyllt på med lite nytt. Han har bl.a. fått en matta och en ny bokhylla av tavellister. Rummet känns inte riktigt klart än men jag vet inte riktigt vad som saknas. Hoppas som sagt lampan jag vann på Tradera igår ska passa i det lilla fönstret i sovalkoven.

Kalaset igår gick bra, maten uppskattades och tårtan likaså. Idag på fm bjöd vi över våra grannar som också fick smaka, Filip smakade och sa i varje fall inte att den var dålig. Det är väl ett gott betyg? Ikväll åker vi till en nyopererad Sven och bjuder han och hans familj på mat, ska bli trevligt! Efteråt hamnar vi garanterat framför tv:n, Let´s Dance och laddar inför morgondagen.
Storebror sitter just nu framför Dora utforskaren och ser samma avsnitt för 6:e gången, han blir verkligen fast! Ska försöka aktivera honom lite, snöandet har gjort ett uppehåll så vi kanske går ut och åker lite pulka.


Foto: Mina egna

5 kommentarer:

Jennie o Melker sa...

Vilket supermysigt rum, blir lite nostalgisk när jag ser parkeringsgaraget, hade själv ett sådant när jag var liten...

Trevlig helg!

Huset vid Kullbacken sa...

Jag vet, garaget lekte jag med när jag var liten. Att det håller än!! Hoppas ni får en trevlig helg också!

Anonym sa...

Tack för maten och besöket! Det var jättekul att ni kom! Nu ska vi åxå se Let´s dance. Lycka till med badrummet i helgen, vi hörs! Kram från Flodströms

Anonym sa...

Hej! Tack för fikat idag. Det var trevligt fast det bara blev en snabbis. Hoppas det blir lite varmare till i morgon så kanske vi ses ute. Ha de kram Sara

Anonym sa...

Hej !
vilket fint rum åt storebror.
Förresten jättefint överallt....
Kanske man kan få komma och titta nån gång.
Hej då från May på Yrkesvägen.