söndag, februari 8

Ett nytt rekord

Nu har jag inte skrivit något sedan i fredags vilket inte hänt sedan bloggen startades (det handlar i och för sig bara om två månader). Det är ett litet nederlag för mig men under lördagen fanns det helt enkelt inte tid. Barnen och jag var som vanligt tvungna att lämna huset p.g.a. badrumsrenoveringen för gissa vart barnen vill när vi väl är hemma? Jo, just till arbetsplatsen! Det blir ett jobbigt projekt försöka hindra dem en hel dag.

Idag har jag faktiskt varit på frisöruppdrag hos våra kompisar vars son blivit lite långhårig. Honom tog jag också ettårsbilder på för snart ett år sedan här är några av dessa.


Tack för mat och trevligt sällskap Micke och Kajsa!


Foto: Mina egna

2 kommentarer:

Jennie sa...

Du är ju väldigt duktig på att fota! Hur har du gjort för att få bakgrunden att bli så där vit? Har du en studio el?

Kajsa sa...

Tack själv! För klippningen (det gick ju rätt smidigt ändå...)och för sällskapet!

/Jakob, Micke å Kajsa