måndag, februari 23

Det vankas bröllop...

Nyss hemkomna från mormor Karin som vi kallar min mormor istället för Gammelmormor, det gick hon inte med på! :) Vi åkte dit för att bjuda på tårta och som vanligt kunde mormor inte låta bli att laga mat till oss, känns helt okej bara hon orkar.

Vi är bjudna på bröllop i sommar! Det var länge sen sist. Eller egentligen är det bara två somrar sedan vi fick bekanta oss med mysiga Örnsköldsvik och vara med om farbror Jakob och faster Rebeckas bröllop. Då låg Lillasyster bara några veckor gammal i magen... Detta bröllop tar oss så långt söderut som Jönköping och vi funderar som mest hur vi ska lägga upp resan, bil eller flyg? Jag är så imponerad av alla fina inbjudningskort våra vänner lyckas med! Vårt inbjudningskort blir i jämförelse med andras helt enkelt fult. Men jag skyller på att det är sex år sedan vi bjöd in till bröllop...

Foto: Mitt eget

2 kommentarer:

Jennie sa...

Hej! Ja, jag har koll på Tradera, har lagt några låga bud så jag håller koll på dem, spännande. Hade väldigt gärna kommit på klädparty, men just den dagen är jag på väg hem igen från Hemavan, så det går tyvärr inte. Kram!

j e n n y sa...

Hej Anna!

Så kul att du hittat till min blogg (välkommen!) och att du gillar den!! Nu hittade jag ju till din - och den ser ju jättespännande ut!
Självklart får du länka till mig!! Lägger till dig i min läslista oxå! ;)

Ha en fin dag och lycka till med illustrationerna!!