söndag, februari 22

Beslut

Idag har vi haft andra kalaset för Lillasyster med hemmavarande släkt, vi bjöd dem på pepparsås (stark köttfärssås) och fika. Hon fick super fina presenter, dem tackar vi för! =) Nu återstår kompiskalaset men jag vågar tyvärr inte bjuda hit barn när det ser ut som det gör på övervåningen... Vi längtar så mycket till sistnämnda kalas och hoppas renoveringen snart är klar!

Det är nu bestämt vad vi ska ha på väggen i badrummet (snart ska jag sluta tjata om detta rum...) Det blir en stor vinyldekor med världskartan från Ferm Living, där vi kan peka på alla(...) ställen vi besökt och visa var kusiner, farbröder, fastrar och morbror bor.

För att tillföra lite färg är jag sugen på ett träd som vi kan använda som handdukshängare (fästa krokar på grenarna om ni förstår). Inte nödvändigtvis just detta träd, även det från Ferm Living, och färgen röd men någonting liknande.

Dagens tips är en sida ni kan registrera er på för att skicka gratis sms med ert nummer som avsändare. Klicka här http://www.gratissms.se/pdy0eqvtv1. Man får numera bara skicka ett gratis sms per dag men man kan tjäna ihop fler på olika sätt. Ta en titt om ni är intresserade!

2 kommentarer:

Anonym sa...

Nu har vi kommit hem från fjällen, har haft det jättebra med kusinerna! Så kul att få se Agnes gå, egentligen är det mer intressant än badrummet enligt mig... Längtar bara efter att få se det på riktigt! Vi ses på tisdag!

Kram Ester och flickorna

Anonym sa...

Ert badrum kommer att bli så grymt fint! Hoppas också att det blir färdigt snart så jag får komma på kalas och se hur ni bor på riktigt...men jag tycker att ni är otroligt duktigt och att det ändå har gått fort!
Kram lina