tisdag, februari 24

Roligt i efterhand

Badrummet är nu grundmålat och vi räknar med att göra de två sista varven imorgon, sen ska all inredning in. Åh vad jag längtar till att få fixa till de sista detaljerna och städa upp allt både inne i badrummet och utanför!

Blev inspirerad av isas blogg där hon har delat med sig av sina mindre lyckade ögonblick. Jag ska inte ge mig på samma uppdrag för jag berättar nog inte mina tabbar lika roligt (blir ofta för många detaljer och så missar jag alltid poängen). Därför nöjer jag mig med att visa detta reklaminslag. Min man och jag skulle ha behövt denna tjänst vid vårt första IKEA besök tillsammans...

Någon som känner igen sig? Ska tillägga att vi totalt besökt IKEA tre gånger tillsammans, själv har jag varit där betydligt fler tillfällen! =)

1 kommentar:

FS sa...

Hur kan du se antalet besökare? Visade skrattande detta filmklipp för min man som utan ett leende sa "Då är det ju lika bra att stanna hemma". :-D