torsdag, januari 29

Boktipset


Har just lagt Lillasyster men hon är ovanligt svårsövd ikväll...
Idag har jag mest rantat runt till olika ställen för att besluta detaljerna till badrummet; duschblandare, tvättställsblandare, badkarsblandare, belysning osv. Jag tror nog det där löser sig till slut om än det finns oändligt med alternativ.

Jag ska tipsa om en bok jag fick låna av Anna, "Det ska bli ett sant nöje att döda dig" av Magdalena Graaf som är klart läsvärd! Personligen fick jag en helt ny bild av Magdalena, en stark tjej som varit med om fruktansvärda händelser och med den otroliga förmågan att förlåta. Läs den!Vi hörs imorgon mina trogna läsare! =)


1 kommentar:

Anonym sa...

Läste precis vad som hänt Magdalena nu i veckan på Hannahs blogg (hon skriver för mama), hemskt...

kram , Anna