onsdag, januari 28

Onsdag i ett nötskal


På onsdagarna händer det ofta mycket! Barnen och jag åker till öppet hus där de får sjunga och dansa lite med sina kompisar, det är så roligt att få se dem skaka loss! Därefter går vi till pysselrummet där barnen kan vara kreativa samtidigt som mammorna (och papporna vid sällsynta tillfällen) kan sitta och dricka lite kaffe och prata med varandra, vilket vi vet är vuxnas stora nöje!
Efter det blir vi förhoppningsvis hembjudna till någon, idag blev det Bästa Ester som "offrade" sig över fem mammor och nio barn i olika åldrar. Du ska veta Ester att det är otroligt roligt få komma hem till dig och det är otroligt att du orkar bjuda så ofta!

Eftersom jag sitter här med kära mammas laptop och inte har tillgång till photshop kan jag inte lägga ut mina egna bilder men när svärfars dataservice är klar med vår dator kommer det nog en hel uppsjö.

Hittade detta korta klipp från Parlamentet med Björn Gustavsson, tyckte det var roligt men nu är klockan snart midnatt så det hoppas jag kan ursäkta om ni tycker jag har dålig humor...
Fick förresten en snabblektion på hur man lägger ut grejer från YouTube av Simon, Stort Tack! Det lär jag ha stor användning för i mitt bloggande.

3 kommentarer:

Anonym sa...

Vet inte om jag också har dålig humor, men jag tycker då att Björn är rätt så rolig (om än jag kollade på det dagen...

Ses i morgon! Har höga förväntningar på lunchen!

Ester

signerat S/K sa...

Kul att man kan vara till hjälp! Skickar räkning sedan.

Simon Jonsson

Anonym sa...

garv...jag har då uppenbarligen dålig humor jag med...
hur kul som helst.
-Jessica-