tisdag, januari 27

Norrgavel gör snyggt!

Varje morgon börjar med barnprogrammet Dora utforskaren som verkligen har fångat Storebror! Han sitter som klistrad och ber ofta om att få se "jyggsäck" som han kallar programmet. Man kan numera jinglarna utantill... "Ryggsäck ryggsäck, ryggsäck ryggsäck, yeeaah"! eller "jag är karta jag är karta jag är karta jag är karta..." Ni förstår kanske, lite som gospel med många upprepningar. ;)

Igår kväll lämnade vi in vår dator till svärfars dataservice, den ska rensas! Har blivit så otroligt seg så allting tar lång tid att göra. Innan vi lämnade den brände jag över mina bilder på några skivor. När jag satt och höll på med detta hittade jag bilder jag trodde var borta bl.a. från ett bröllop vi var på i Halmstad och bilder från en hel sommar! Konstigt att tanken inte ens har slagit mig att de kan ligga och vänta på en skiva i lådan... Nu sitter jag i alla fall med en laptop och känner mig lite som Carrie i Sex and the city, fast lite prydare och kanske mer "Svensson" över mig än henne!

Nu ska ni få se dagens bild, en gryymt snygg stol från Norrgavel som skulle passa så bra till våra svarta pinnstolar i närheten av öppna spisen!Foto: Norrgavel

2 kommentarer:

Kajsa sa...

Hej!

Nu hittade jag hit...=)
Vad mycket du har hunnit skriva...
Grymt snygga stolar, de skulle jag också kunna tänka mig att ha. (frågan är var..)
Ha det bra och lycka till med bloggandet!

/Kajsa

Anonym sa...

Nja. Finns den i furu?
Sven