onsdag, januari 21

Mitt första inlägg någonsin

Nu börjar jag min alldeles egen blog! Det känns otroligt roligt att komma igång efter att ha funderat en hel del. Min man är skeptisk och tror det ska ta upp all min tid, vi får väl se.

Vi ligger magsjuka nästan hela familjen, hittills har bara Storebror klarat sig ... I och med att min älskade man också blivit drabbad och är hemma från jobbet ger det mig lite tid att starta upp min blog men så svårt det verkar! Hur får man till en blog lika snygg som de andras? Det kommer att ta ett tag.

Vi är precis i startgroparna att renovera vårt badrum och så kul det blir när det projektet är klart! Upptäckte att IKEA har börjat med en ny badrumsserie Godmorgon så på lördag åker min svägerska och jag iväg till Haparanda, förutsatt att hela familjen är frisk. Så många saker man ska ha, belysning, blandare till badkar, dusch och tvättställ, handdukstork och all inredning så klart! Dyrt lär det bli men eftersom vårt badrum senast renoverades 1978 så är det hög tid eller hur?

Foto: IKEA

4 kommentarer:

Zun sa...

Men hej där! Åh, vad kul att jag kan inspirera någon ;-)

Ja, jag gjorde en lampa runt en ballong, köpte typ Maxi-ballonger på ToysRus. Kladdade ett bomullssnöre i tapetlim och virade runt, runt. Tyvärr torkade nog min lampa för snabbt, så den "imploderade" men man kan nog prova sätta gladpack runt om medan den torkar. Lycka till och glöm inte att lämna ett hål för att kunna sticka in glödlampan!

Anonym sa...

Hej vännen!

Så roligt att du startat en blogg. Det ser ju riktigt bra ut. Nu ska jag äntligen bli en flitig bloggläsare! Mår inte så bra just nu. Storstumpan har just vaknat efter en tre timmars lång tupplur, men vad kan man förvänta sig med magsjuka i kroppen... Undra vem som smittat oss!

Ester

Sofi sa...

Vilken trevlig blogg detta verkar bli. Den favoritar jag direkt! Krya på er så hörs vi snart. Robin (frasse) längtar efter att få träffa er och jag förstår att det är ömsesidigt;)

Anonym sa...

Hej hej, var det detta du ville ha?