måndag, januari 26

Riktat till min kära bror


Jessica, Wilhelm och Edith har varit här idag och vi hade en livlig och mycket trevlig stund tillsammans! Det är ju så roligt att träffas om än det bara är en kort stund.

Ni som känner mig vet att jag oftast har stora problem med vad vi ska äta till middag. Det är både själva matlagandet jag känner mig oinspirerad inför och så brister planeringen hela tiden, så även idag... Jag har helt enkelt inte lust att förbättra mitt (enda???) problem! Min lösning idag som jag kom på kl.16.28 blev hamburgare och pommes. Riktig husmanskost!

Pratade med min bror idag på andra sidan jorden. Han lovade dyrt och heligt att han skulle köpa en trådlös webbkamera så att vi ska kunna kommunicera med både bild och ljud, tror dock inte på det förrän jag ser honom på vår skärm. Han har lyckats skjuta upp det från augusti -08, tror han lider av en snåltarm! ;)

Här kan ni få höra en skön låt om ni har tid.

2 kommentarer:

Anonym sa...

tack anna för den trevliga stund vi fick hos er igår...mycket trevligt....och se jag har redan lyckats hitta hit..och jag måste ju berätta att jag kom ihåg adressen utan att tjuvkika på mobilen..lätt inponerad av mig själv...*ler* Men detta ser ju fint ut jag gillar bilderna (älskar själv att fotografera) Det ska bli spännande att följa bad som händer nere i huset vid kullbacken!
Ha det gott!
-Jessica-

Anonym sa...

ska ju naturligt vis stå "vad som händer" inte bad....men och andra sidan är det ju det som ni sysslar med mest just nu...bad rummet alltså.
-Jessica-