lördag, januari 24

En händelserik dag


Jag vaknade före min man och barnen, gick ner för att äta frukost och hann packa både barnens och min väska innan de vaknade. Perfekt! Men på något konstigt sätt blir det ändå alltid stressigt i slutändan... Vi ilade till farmor och farfar där barnen fick vara idag medan deras pappa, morfar och farfar rev ut ALLT ur badrummet. Nu ser vi bara timmerstockar och sågspån man kan absolut inte tro att där ska bli ett lyxigt (?) rum för rengöring av kroppen.

Samtidigt som de slet hemma hade Magdalena och jag en perfekt dag på IKEA! Allt till badrummet fanns som vi skulle ha och självklart blev det lite till! M. hittade en snygg vardagsrumsmatta som blir toppenfin i deras hem! Titta gärna på den (för er som inte förstår hur behöver ni bara trycka på ordet "vardagsrumsmatta")

Satt och såg på SVT1 att Carola firar 25 år som artist - en timme bara Carola! Man kan inte annat än bli imponerad över henne, både över allt hon presterat men framförallt över hur stark hennes tro är! Den hymlar hon minsann inte med! :)

Foto: Mitt eget

2 kommentarer:

Anonym sa...

Jag såg också Carola. Ja, hon har en stark tro, men jag är mest imponerad över hennes utseende...
Hon är ju trots allt över 40 vårar.

/Samuel

Huset vid Kullbacken sa...

Samuel: Så där fräscha lär ju vi också vara om 15 år! :)