fredag, januari 30

Äntligen fredag!

Åh vad det ska bli härligt sitta och se Let's dance tillsammans med min man och våra små älskade barn! Antagligen hinner Lillasyster lägga sig så något lugnare kanske det kan bli.
Det har väl inte undgått någon att Magdalena Graaf opererats för en blödning i hjärnan och därför lämnar tävlingen, supertråkigt!

I morgon fortsätter äntligen badrumsrenoveringen efter en veckas sjukdom, både min pappa och svärfar åkte på magsjuka. Hoppas de hinner klart under helgen! ;)
Barnen och jag har blivit ombedda att lämna huset, då ska vi passa på att hälsa på gammelmormor som ville bjuda på lunch, toppen!

Foto. Tv4

3 kommentarer:

Anonym sa...

Tack för lunchen idag! Det var så gott och jag blev nästan mätt... Jätteroligt att ses och om du vill ha några tips på "trotsiga-barn-hantering" så kan du höra med mig, jag har tränat lite på det! Lycka till med renoveringen. Ses på söndag! Nu är jag så trött...

Ester

Huset vid Kullbacken sa...

Ester, det var kul ha er här! Hoppas det gick bra på middagen, vi ses!

Sofi sa...

Middagen blev lyckad, det kan jag intyga! Vad tror du om ett nytt försök att titta förbi imorgon? Vi kan ju försöka befria dig från middagsfrågan. Karlarna är iaf redan på väg hem!